ساخت تابلو برق اصفهان – مونتاژ تابلو برق در اصفهان

ساخت تابلو برق اصفهان

ساخت تابلو برق بنا بر نیاز کارفرما و پس از جلسات نیاز سنجی اولیه و ارائه نقشه برق توسط کارشناسان مجموعه فنی پدیده الکتریک ایرانیان انجام شده و سپس توسط افراد متخصص عملیات مونتاژ صورت می‌گیرد . مونتاژ تابلو برق اصفهان با هدف راه اندازی سیستم‌های اتوماسیون صنعتی و کنترلی در موتورخانه‌ها و کلیه دستگاه‌های صنعتی خطوط تولید انجام میشود .

طراحی و ساخت تابلو برق در اصفهان یکی از مهمترین رشته های فنی مربوط به انواع کسب و کارهاست . تابلو برق صنعتی محفظه ای است که دارای تجهیزات و وسایل الکتریکی مورد نیاز برای تغذیه و یا حفاظت و کنترل مدارهای الکتریکی و تجهیزات می باشد . هدف از تدوین این مقررات، یکسان سازی در طراحی ، ساخت ، نصب ، تعیین روش اجرایی و کاربردی تابلوی برق ساختمان مسکونی (تابلوی برق مشاعات) به منظور ارتقاء ایمنی افراد و تجهیزات میباشد. و باید از زیبایی و حفظ مبلمان محیط داخلی مجتمع، استحکام، قابلیت اطمینان، سهولت نصب و بهره برداری ایمن برخوردار باشد .

پیشنهاد ویژه : برای مشاهده مطلب جامع از انواع کلید برق کلیک کنید.

مونتاژ تابلو برق اصفهان

 در کنار ساخت انواع تابلو برق صنعتی در کلیه مراکز صنعتی و اداری و تجاری و مسکونی که از سری اقدامات ضروری در انجام هر پروژه بوده است . و در عمل بدون در نظر گرفتن و ساخت و برق رسانی به مکان ها و تجهیزات مختلف خطوط تولید ، آن قطعات و لامپ ها و تجهیزات و … کاربرد نداشته و جریان الکتریکی جاری شده بواسطه تابلو برق صنعتی در مدار ، جان دوباره ایی به تجهیزات بی جان خط تولید میدهد درحفاظت از دستگاه های الکتریکی ، نظارت بر عملکرد آن‌ها و کنترل اجزای این دستگاه ها دارای نقش تعیین کننده و مهم می‌باشد.

امروزه انواع مراکز تولید تابلو برق اصفهان در همین راستا به ارائه خدماتی مانند ساخت بدنه تابلو برق صنعتی اصفهان ، تابلو برق خانگی ، تابلو برق ساده پرداخته اند. شرکت پدیده الکتریک ( سازنده تابلو برق ) بواسطه استفاده از تجربه چندین ساله کارشناسان فنی خود در زمینه تولید تابلو برق صنعتی و انجام پروژه های اتوماسیون صنعتی توانسته است بهترین و کاربردی ترین سولوشن های فنی را در اختیار کارفرمایان محترم قرار دهد و پروژه های خود را بهترین کیفیت و با قیمت مناسب به اتمام رسانده و رضایت کارفرمایان گرامی را در تولید تابلو برق صنعتی جلب کند.

مرکز تخصصی اتوماسیون صنعتی پدیده الکتریک به عنوان یک مرکز مهندسی به صورت تخصصی برای ساخت تابلو برق اصفهان ابتدا اقدام به طراحی کلیه داکیومنت های سخت افزاری و نرم افزاری پروژه نموده و پس از آن اقدام به ساخت و مونتاژ تابلو برق صنعتی در اصفهان مینماید . اندیشه و باور کلیه پرسنل فنی و اداری این مجموعه بر ارائه خدمات مهندسی با کاملترین داکیومنت های فنی وحرفه ای ترین مونتاژ تابلو برق صنعتی با مناسب ترین اجرت مونتاژ تابلو برق صنعتی بوده و در همین راستا تمام تلاش خود را در جهت انجام پروژه ها به صورت مهندسی و اصولی می نماید.

روش ساخت تابلو برق در اصفهان

برقکارهای صنعتی در زمینه برق و روشنایی در حال کار می باشند. آنها در طیف وسیعی از ساختمان ها از جمله کارخانه ها، بیمارستان ها و نیروگاه ها کار می کنند. برخی از متحصصین برق در زمینه برق کشی های خانگی و روشنایی فعالیت میکنند و برخی دیگر مانند مرکز تخصصی اتوماسیون صنعتی پدیده الکتریک در برقکاری صنعتی و ساخت تابلو برق در اصفهان (تابلو برق صنعتی) به صورت تخصصی در حال فعالیت هستند  .

برقکارهای صنعتی کابل ها ، سیم کشی ها ، کنتورها ، دستگاه های سوئیچینگ ، سیم ، تاسیسات برقی و تجهیزات را در سیستم های کنترلی جدید و قدیمی نصب و تعمیر می کنند. الزاما تمامی متخصصین برق صنعتی باید از نقشه های فنی استفاده کنند که کلیه مدارات الکتریکی را نشان می دهد. آنها دستورالعمل ها را تفسیر می کنند و تصمیم می گیرند که چگونه فعالیت نصب و یا تعمیر تابلو برق صنعتی را اجرا کنند . شما می توانید برای دریافت اجرت نصب تابلو برق صنعتی در اصفهان و اجرت سینی کشی برق با شماره های درج شده در سایت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

یک برقکار صنعتی برای ساخت تابلو برق در اصفهان چه اموراتی دارد ؟

کار تکنسین یا برقکار شامل نصب، تعمیر و نگهداری سیم کشی برق  ، در مشاغل و صنایع مختلف و ساخت تابلو برق صنعتی بزرگ و کوچک است . برقکارها این گزینه را دارند که در زمینه خاصی مانند سیم کشی منازل مسکونی ، سیم کشی بیرونی یا سیم کشی مخابرات تخصص داشته باشند. برخی از وظایفی که یک برقکار صنعتی در اصفهان در کار روزانه خود انجام می دهد شامل موارد زیر است :

  • به مفاهیم اولیه و دانش برق از جمله اندازه گیری سطوح، دانش در مورد فرآیند تعمیر ، عیب یابی و نحوه سیم کشی تابلو برق صنعتی کاملا مسلط باشند.
  • بهترین مکان را برای نصب تابلو برق های صنعتی انتخاب کنند .
  • اسناد فنی مانند نقشه های برق صنعتی را بخواند و تفسیر کند و در صورت نیاز عیب یابی مدارات الکتریکی را انجام دهد .
  • نصب سنسو رها و تجهیزات الکتریکی
  • تجهیزات و تاسیسات الکتریکی را برای اطمینان از ایمن بودن و صحت عملکرد و مطابقت با استانداردها و مقررات ملی و محلی را بازرسی کند.
  • در مراحل ساخت تابلو برق صنعتی مدارهای الکتریکی را آنالیز کرده و سیم کشی و کابل کشی را انجام دهد و کابل ها را به عملگرها وصل کند و آنها را آزمایش کند .
  • توانایی شناسایی مشکلات برق صنعتی با استفاده از تجهیزات تست را داشته باشد . با کمک علم نقشه خوانی اقدام به رفع مشکلات برق و تعمیر تجهیزات در مکان های مختلف بنماید .
  • بر دستیاران و پرسنل زیر مجموعه خود نظارت کامل داشته باشد . آنها را آموزش فنی و ایمنی دهد . تا انجام تعمیرات اساسی در کمترین زمان و به صورت اصولی و مهندسی را بیاموزند.
  • تعمیر و به روز رسانی تجهیزات برق صنعتی و در صورت لزوم تغییر سیم کشی معیوب یا قدیمی
  • با توجه به ماهیت کار، مهم است که به عنوان یک برقکار صنعتی ،به پروتکل های ایمنی در هنگام برق گرفتگی آگاهی کامل داشته باشد و از کمک های اولیه برای زخم، ضربه، سوختگی آگاهی داشته باشد .

چرا از تابلو برق صنعتی استفاده کنیم ؟

1- توزیع برق و تامین برق مصرفی با ساخت تابلو برق صنعتی در اصفهان :

در یک مجتمع صنعتی یا مسکونی معمولا یک یا چند ورودی (برق شهری، ژنراتور) وجود دارد که می تواند تعداد زیادی از مصرف کنندگان را تغذیه کند. بدیهی است که ما باید برق ورودی را بین همه مصرف کنندگان توزیع کنیم. در واقع یک تابلو برق صنعتی می تواند یک ورودی و چند خروجی داشته باشد.

2 – حفاظت از مصرف کننده و ایمنی کاربر با استفاده از تابلو برق در اصفهان :

حفاظت از جان انسان، حفاظت در برابر خطر آتش سوزی، حفاظت از مصرف کنندگان در برابر اختلالات الکتریکی مانند ولتاژ بالا و پایین، اضافه بار، اتصال کوتاه و هر عاملی که هم از نظر الکتریکی و هم مکانیکی نیاز داشته باشد. به مصرف کننده آسیب برساند.

3- بهینه سازی و کنترل مصرف کنندگان و تجهیزات در تابلو برق صنعتی :

از منظر صنعت، بحث کنترل می تواند بسیار سنتی و قدیمی و هوشمندانه و مدرن باشد. مانند روشن کردن یک لامپ به کمک یک کلید معمولی یا روشن کردن آن توسط کنترل کننده هایی مانند PLC، در هر صورت مونتاژ تابلو برق در اصفهان به نوعی مرکز کنترل و حفاظت از دستگاه ها و تجهیزات ماست.

انواع تابلو برق صنعتی بر اساس جنس بدنه :

 1- تابلو برق های فولاد ضد زنگ و فولاد کربن

 تابلو برق های فولاد کربن و فولاد ضد زنگ به دلیل دوام بالا و مقاومت در برابر خوردگی هر دو در تابلوهای برق صنعتی استفاده می شوند.این ویژگی آنها را برای استفاده در کاربردهای پزشکی، دارویی و غذایی مناسب می کند .

 2- تابلو برق آلومینیومی

 این مدل تابلو برق های صنعتی وزن سبک، استحکام خوب، هزینه کم و مقاومت در برابر خوردگی دلایل اصلی انتخاب آلومینیوم هستند.

3- تابلو برق پلی کربنات

 تابلو برق های مقاوم در برابر خوردگی و برخی محیط های اسیدی.

4- تابلو برق فایبرگلاس

تابلو برق های فایبر گلاس در برابر مواد شیمیایی مقاوم هستند.

انواع تابلو برق صنعتی بر اساس سطح ولتاژ

 1- تابلو برق های ولتاژ پایین (LV):
تابلو برق هایی با سطح ولتاژ زیر 1000 ولت
 2- تابلو برق های ولتاژ اصلی (ولتاژ اصلی – MV)
تابلو برق هایی با سطح ولتاژ 1000 تا 36000 ولت
 3 – تابلو برق فشار قوی (HV)
تابلو برق هایی با سطح ولتاژ 36000 تا 400000 ولت
 4 – تابلوبرق های ایستاده چندمنظوره (Multi Purpose)
این تابلوها چند منظوره هستند و به طور ایستاده قرار می‌گیرند. داخل این تابلوها تجهیزات کنترل قدرت پنوماتیکی و…قابل نصب است.
 5 – تابلوبرق های دیواری (Wall Mounting)
این تابلوها به دو دسته تابلوهای توکار (Flush Mounting) و تابلوهای روکار (On Surface) تقسیم بندی می‌شوند.
 6 – تابلوبرق های (Rack)
این مدل تابلو ها حالت قفسه‌ای هستند و محفظه‌های اندازه گیری، الکترونیکی، کنترل و مخابراتی و… نیز بر روی آن‌ها قابل نصب است.
نکته‌ای که لازم است بدانید این است که تابلوهای Swing یک نوع از تابلوهای Rack هستند و درب متحرک دارند. این ویژگی باعث می‌شود پشت تجهیزات کاملا دیده شود و دسترسی به پشت تجهیزات را نیز برای شما فراهم می‌کند. البته این مدل گران قیمت است و از درب شیشه‌ای برای آن استفاده شده است.
 7- تابلوبرق کشویی (Withdraw able)
تابلو های کنترل موتورها (Motor Control Center (MCC تابلو هایی هستند که به صورت کشویی ساخته و عرضه می‌شود و هدف از ساخت آن‌ها کنترل موتورها   است. لازم به یادآوری است که تابلوهای کشویی بسیار گران قیمت هستند.
 8 – تابلوبرق های مرکز قدرت (Power Center)
هدف از ساخت این تابلوها تغذیه تابلوهای MCC است و یک تابلوی توزیع هستند و این امکان را دارند تا چند تابلوی MCC را تغذیه کنند. کلیدهای به کار رفته در این تابلوها بیشتر از نوع هوایی هستند و بعد از پست اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
 9 – تابلوبرق مدولار

از لحاظ دسترسی به سر کابل به دو نوع کلی تقسیم می‌شوند:

1- دسترسی از پشت
2- دسترسی از جلو

در کنار درب اصلی تابلو برق اصفهان درب کوچکی به نام درب کناری تعبیه شده است و کابل‌ها به فیدرها از طریق این درب متصل می‌شوند. این نوع سلول‌ها از لحاظ محل ورود سر کابل‌های ورودی و خروجی به ورود از بالا و ورود از پایین قابل تقسیم است.

انواع تابلو برق صنعتی بر اساس نحوه نصب

 1- تابلو برق صنعتی  ایستاده این نوع تابلو برق به صورت جداگانه طراحی شده و سپس به صورت ایستاده در محل مورد نظر نصب می گردد. جنس بدنه آن معمولاً فولاد ضد زنگ است.
 2 – تابلو برق های دیواری اگر این نوع تابلو برق در داخل دیوار نصب شود به آن تابلو برق توکار و اگر در خارج از دیوار با استفاده از تجهیزات دیگر نصب شود تابلو برق روکار می گویند.

انواع تابلو برق صنعتی بر اساس محل نصب

  1- تابلو برق صنعتی قابل نصب در فضای داخلی
  2- تابلو برق صنعتی قابل نصب در فضای باز

انواع تابلو برق صنعتی بر اساس طراحی :

 1- نقشه ایزومتریک
 2 – نقشه موقعیت
 3 – نقشه مدارهای قدرت و فرمان با شماره گذاری سیم ها و پایانه ها

اجزای اصلی مورد استفاده در تابلوهای برق صنعتی :

1-کنتاکتور  2 – بی متال 3- رله 4 کلید
5- وسایل اندازه گیری 6- ترانسفورماتور جریان یا ولتاژ 7- بدنه یا محفظه پانل (Enclosure) 8- ارتباطات بین قطعات یا سیم و کابل
9- پیچ و مهره های اتصال 10- فیوز 11-شمش مس (بوته) 12- تالک
13- CT (فرستنده جریان) 14- سافت استارتر 15-وارنیش کابل 16- کلید حرارتی
17-کنتاکت کمکی 18- ترمینال 19- گلند 20-عایق
21- تایمر 22- اینورتر

تابلو های برق صنعتی ایستاده سری PS

تابلوهای برق سری PS با الگوبندی و دانش دریافتی از شرکت آلمانی ریتال توسط شرکت پدیده الکتریک ( سازنده تابلو برق صنعتی در اصفهان) ارائه می شود. شرکت ریتال بزرگترین و معتبرترین تولید کننده بدنه تابلو برق صنعتی و تجهیزات تخصصی تابلو برق در اروپا می باشد که کلیه تابلو و تجهیزات تابلو برق مورد نیاز شرکت های بزرگ برق اروپا را تامین می نماید.

کاربرد ساخت تابلو برق صنعتی در مشاغل مختلف

امروزه کاربرد ساخت تابلو برق صنعتی در مشاغل مختلف را در صنایع و مشاغل گوناگونی می توانید مشاهده کنید. در ادامه به بررسی مشاغلی که نیازمند ساخت تابلو برق صنعتی هستند، می پردازیم.

صنایع تزریق و تولید پلاستیک ماشین سازی و دستگاه ساز های صنعتی صنایع بازیافت در رابطه با دستگاه های تزریق و اکسترودر ها
صنایع تهویه مطبوع برای تابلو برق چیلر ها کارخانجات تولیدی مواد غذایی و بهداشتی صنایع فولاد
کارخانجات بسته بندی صنایع کاشی و سرامیک دستگاه های تولید محصولات پزشکی مثل باند و گاز و …

به طور کلی کاربرد ساخت تابلو برق صنعتی در مشاغل مختلف و در تمامی صنایع و کارخانجات می باشد چون در تمامی آنها برای راه اندازی ماشین آلاتشون از سیستم های برقی و تابلو های برق استفاده می کنند.در ادامه می توانید لیست قیمت دستمزد برق صنعتی را مشاهده کنید.

معرفی گام به گام ساخت تابلو برق صنعتی

ساختن تابلو برق صنعتی به درستی می تواند چالش برانگیز باشد. استانداردهایی مانند IEC 61439 وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند. این استانداردها به طور دوره ای به روز می شوند، که می تواند اطمینان از انطباق را دشوار کند. علاوه بر این چالش، فناوری در حال پیشرفت است. به عنوان مثال، می توان آن را در گسترش شبکه های ولتاژ پایین و اجزای کنترل مشاهده کرد.

در این سری از چهار پست، من روشی سیستماتیک برای مقابله با این چالش ها در هنگام ساخت تابلو برق ولتاژ پایین را مورد بحث قرار خواهم داد. با دنبال کردن یک سری مراحل، می توانید اطمینان حاصل کنید که هیچ چیز واقعی یا مجازی نمی تواند تابلو برق شما را را منفجر کند .

اقدامات لازم برای مونتاژ تابلو برق در اصفهان :

 1-قطعات را بر اساس ملاحظات فنی و سایر موارد انتخاب کنید که در مجموعه پدیده الکتریک قبل از ساخت کلیه نقشه ها ترسیم و پس از آنالیز فنی لیست BOM متریال آماده گردیده و سپس نصبت به خرید اقدام میگردد.
 2 – قطعات را تحویل، ذخیره و آماده کنید و آنها را در شرایط مطلوب و استاندارد هر تجهیز نگهداری کنید .
3 – در ساخت شینه های برق دقت کنید و تجهیزات را در درون تابلو برق طبق نقشه فنی جانمایی تجهیزات نصب کنید.

این به اندازه کافی ساده به نظر می رسد اما می تواند پیچیده باشد زیرا عوامل زیادی باید در نظر گرفته شوند. به عنوان مثال، تابلو برق های طراحی شده را در نظر بگیرید. آنها باید درجه حفاظت مناسبی را از نظر رتبه بندی IK برای مقاومت در برابر ضربه مکانیکی طبق استاندارد IEC 62262 و تعیین IP برای مقاومت در برابر اغتشاش الکتریکی مطابق با استاندارد IEC 60529 ارائه کنند.میزان حفاظت مورد نیاز، تا حد زیادی با ویژگی های اتاقی که تابلو برق در آن نصب می شود، تعیین می شود. در نتیجه، چیزی که در یک موقعیت کار می کند ممکن است در موقعیت دیگر نباشد .

رساندن ساخت تابلو برق صنعتی به نقطه تکمیل :

مجموعه مراحل بعدی شما را از آنچه که برای رساندن تابلو برق صنعتی به نقطه تکمیل نیاز است، راهنمایی می کند. این شامل:3-برچسب گذاری و علامت گذاری تمامی تجهیزات و سیم های تابلو برق صنعتی

 1- ایجاد اتصالات برق و مونتاژ تابلو برق صنعتی
 2- نصب مدارهای کمکی و کم مصرف مانند لامپ روشنایی تابلو
این همه به اندازه کافی ساده به نظر می رسد. اما، IEC 61439 مستلزم این است که همه تابلوها به صورت بادوام، قابل مشاهده و خوانا شناسایی شوند.انجام هر سه این دستورات می تواند نیاز به تفکر و برنامه ریزی داشته باشد.

اکنون یک تابلوی برق صنعتی در اصفهان دارید که آماده راه اندازی است … تقریباً آنچه برای رساندن پروژه تکمیل شده به مشتری نیاز است، بررسی کیفیت و ارسال تابلو به محل مشتری است. به طور مشخص، مراحل عبارتند از :

 1- بازرسی کیفیت تابلو برق صنعتی ساخته شده در کارخانه  2- بسته بندی اصولی و ایمن
 3- جابجایی و حمل و نقل  4- نصب و راه اندازی در محل

اولین مورد شامل بازرسی معمولی است که بر روی هر تابلوی ارسال شده انجام می شود. دقیقاً آنچه باید برای اطمینان از کیفیت مورد بازرسی قرار گیرد، باید به طور کامل به تمامی جزییات توجه شود و به دقت موارد فنی دقیقا مطابق با نقشه طراحی تابلو برق صنعتی در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید : برای خواندن مقاله ی جامع معرفی انواع کلید قطع و وصل صنعتی کلیک کنید.

پارامتر هایی که یک مرکز تخصصی معتبر در زمینه مونتاژ و ساخت تابلو برق در اصفهان باید داشته باشد 

• آشنایی با استاندار‌های تعیین شده برای ساخت تابلوهای برق و محفظه¬‌های الکتریکی مانند درجه حفاظتی، درجه بندی جداسازی محفظه‌¬ها، مقابله با عوامل جوی
• قدرت تشخیض و شناسایی نوع تابلو برق بواسطه ساختمان (تابلوهای ایستاده، دیواری، و سایر مدل‌¬ها)
• رعایت اوصول تخصصی در ساخت تابلو برق اصفهان و مقادیر ولتاژ ،جریان نامی(جریانی که دستگاه در هنگام کار استفاده می‌کند) و مواردی از این قبیل.
• آشنایی تخصصی با مباحثی مثل رله، حفاظت سیستم¬‌ها¬، طرح پست الکتریکی و…
• شناخت تجهیزات الکتریکی و نحوه عملکرد و انتخاب صحیح آنها
• آشنایی با تاسیسات الکتریکی و محاسبات مربوط به آنها
• آشنایی با طراحی مدارات فرمان، کنترل و منطقی در تابلو برق اصفهان

مجموعه مراحل بعدی شما را از آنچه که برای رساندن تابلو برق صنعتی به نقطه تکمیل نیاز است، راهنمایی می کند. این شامل:3-برچسب گذاری و علامت گذاری تمامی تجهیزات و سیم های تابلو برق صنعتی

1-ایجاد اتصالات برق و مونتاژ تابلو برق صنعتی
2-نصب مدارهای کمکی و کم مصرف مانند لامپ روشنایی تابلو
این همه به اندازه کافی ساده به نظر می رسد. اما، IEC 61439 مستلزم این است که همه تابلوها به صورت بادوام، قابل مشاهده و خوانا شناسایی شوند.
انجام هر سه این دستورات می تواند نیاز به تفکر و برنامه ریزی داشته باشد.

اکنون یک تابلوی برق صنعتی در اصفهان دارید که آماده راه اندازی است … تقریباً. آنچه برای رساندن پروژه تکمیل شده به مشتری نیاز است، بررسی کیفیت و ارسال تابلو به محل مشتری است. به طور مشخص، مراحل عبارتند از :

 1-بازرسی کیفیت تابلو برق صنعتی ساخته شده در کارخانه  2-بسته بندی اصولی و ایمن
 3-جابجایی و حمل و نقل  4-نصب و راه اندازی در محل

اولین مورد شامل بازرسی معمولی است که بر روی هر تابلوی ارسال شده انجام می شود. دقیقاً آنچه باید برای اطمینان از کیفیت مورد بازرسی قرار گیرد، باید به طور کامل به تمامی جزییات توجه شود و به دقت موارد فنی دقیقا مطابق با نقشه طراحی تابلو برق صنعتی در نظر گرفته شود.

عکس تابلو برق صنعتی

یکی از راهکارهای اساسی که در ارتقاء سطح ایمنی برق در ساختمان ها، می تواند موثر باشد، تجدید نظر در معماری ساخت و مونتاژ تابلو برق ساختمان ها و نحوه آرایش و نصب تجهیزات تابلویی است. در طرح و اجرای تأسیسات برقی ساختمان ها، نیاز به استفاده از مشخصات فنی و اجرایی نوشته شده و نسبتاً جامع در موضوعات ویژه به صورت کاربردی با تکیه بر آیین نامه ها و استانداردهای مرجع ، همواره محسوس و مورد توجه بوده است.

از آنجایی که تابلوهای برق ساختمان نظیر تابلو کنتور، تابلو مصارف عمومی ، تابلو واحدها ، تابلو بوستر پمپ ، تابلو برق اضطراری، تابلوی سونا و جکوزی و … در حفاظت، کنترل و توزیع انرژی از اهمیت ویژه ای برخوردار است . با این وجود در ساختمان ها، تابلوهای برق از ساختار و الگوی معماری مناسب، زیبایی و حفظ مبلمان محیط داخلی مجتمع ، استحکام، قابلیت اطمینان، سهولت نصب و بهره برداری مطمئن و ایمن برخوردار نیستند. تابلو سازها و نصاب ها نیز برای ساخت و نصب تجهیزات آن متفاوت عمل میکنند ؛ زیرا تا کنون الگوی مشخص، رویه یکسان، ضابطه و استاندارد نوشته شده و جامعی برای معماری تابلوی برق ساختمان و نحوه آرایش تجهیزات آن بطور کامل وجود نداشته است .

تابلو برق مصارف عمومی :

تابلو برق مصارف عمومی ( مشاعات ) تابلویی است که برق قسمت های عمومی و مشترک یک ساختمان را تأمین میکند . این تابلو باید در دسترس بهره برداران باشد و معمولاً در پیلوت یا پارکینگ یا … نصب می شود . به طوری که در محدوده قانونی باشد و در نقشه ها با علایم اختصاری متفاوتی نظیر GP یا  GDP یا CDP یا … نمایش داده می شود .برای کسب مشاوره و دریافت هزینه نصب تابلو برق و لیست قیمت برقکاری ۱۴۰۲ اصفهان با شماره ی ۰۹۱۳۳۸۹۴۳۸۸ تماس بگیرید.

مدارهای آسانسور ، موتورخانه ، بوسترپمپ ، اعلام حریق ، پمپ آتش نشانی ، برق اضطراری ، جکوزی و سونا ، آنتن مرکزی ، آیفون ، واحد کنترل درب برقی ، روشنایی و برق رسانی راه پله ، راهرو ، پارکینگ ، حیاط ، پشت بام و … تماماً از این تابلو تغذیه می شوند . نصب کلید نشت جریان در این تابلو جهت مدارات ضروری و الزامی است. درجه حفاظت آن درفضای بسته IP43 ودرفضای باز IP44 میباشد .

ساخت تابلو برق
تابلو برق خانه

درجه حفاظت تابلو برق :

درجه حفاظت یا IP مخفف عبارت Ingress Protection می باشد.مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران برابر استاندارد شماره 2868 به تبعیت از استاندارد 61529IEC- درجه حفاظت پوشش لوازم و تجهیزات الکتریکی را به وسیله دو عدد به صورت IP xx نشان میدهد که عدد اول از چپ، نشان دهنده درجه حفاظت تابلو برق صنعتی در مقابل تماس و دسترسی به قسمت های برقدار و یا نفوذ اجسام خارجی به داخل بدنه است و عدد دوم نشان دهنده درجه حفاظت دستگاه در مقابل نفوذ آب و رطوبت به داخل آن است. شرح مقادیر اولین و دومین رقم درجه حفاظت مطابق جداول شماره 1 و 2 ،بر گرفته از مقررات ملی ساختمان پیوست 6 مبحث 13 طرح و اجرای تأسیسات برقی ساختمان میباشد .

جدول درجه حفاظت ip

تابلو برق فشار ضعیف چیست

تابلوی فشار ضعیف از مولد ولتاژ فشار ضعیف یا ترانسفورماتور با ولتاژ 230/400 ولت تغذیه خواهد نمود. (ولتاژ اولیه ترانسفورماتورها معمولا 6 کیلو ولت، 11 کیلو ولت یا 20 کیلو ولت می باشد.) این تابلوها دارای تجهیزات برای قطع و وصل، کنترل، اندازه گیری، حفاظت و تنظیم می باشد و در اصل برای کنترل تجهیزات الکتریکی با ولتاژ 400 ولت سه فاز و 230 ولت تکفاز می باشند .

اجزای تابلو برق فشار ضعیف

ساخت تابلو برق صنعتی فشار ضعیف شامل  :  راه انداز موتور ، مرکز کنترل موتور  MCC، کلید مدار ورودی  Incoming ، کلید اتصال بین دو شینه Bus Coupler ، مصرف کننده های خروجی و سوئیچ فیوز و لوازم جانبی می باشد که همه این اجزا را در نقشه تک خطی  Single Line Diagram نشان می دهند . کلیدهای قدرت ورودی اگر بیش از یکی باشد باید در حالت عادی بسته باشند . کلیدهای قدرت رابط بین دو شینه می توانند بر اساس شرایط بسته یا باز باشند . در صورت باز بودن زمانی که یکی از کلیدهای ورودی باز شود باید بطور خودکار بسته شود . طریقه کار کلید رابط بر اساس شرایط و منطق پروژه که می بایست به تایید کارفرما رسیده باشد انتخاب خواهد شد و در دیاگرام تک خطی و دیتاشیت مربوط به تابلو برق اصفهان ذکر خواهد شد :

مشخصات فنی بدنه و اسکلت تابلو برق مصارف عمومی :

 1- جنس و ضخامت ورق تابلو  2 – ضخامت و نوع پوشش رنگ تابلو  3 – رنگ تابلو برق  4 – نوع لولا و قفل ها با توجه به نوع تابلو از نظر دسترسی
 5 – نوع تهویه تابلو برق  6 – شناسه و پلاک تابلو برق  7 – استاندارد بدنه تابلو برق  8 – نوع تابلو برق و نحوه نصب
 9 – جیب نقشه تابلو  10 – پیش بینی محل نصب چراغ سیگنال روی درب تابلو  11 – درب تابلو برق  12 – صفحه الگو
 13 – شماره گذاری و برچسب خطوط و مدارها  14 – پیش بینی پیچ اتصال ارت به درب و بدنه تابلو  15 – نحوه ورود و خروج سیم وکابل به تابلو برق مصارف عمومی  16 – ابعاد تابلو برق

قیمت ساخت تابلو برق صنعتی در اصفهان

قیمت ساخت تابلو برق در اصفهان ( اجرت برق صنعتی در اصفهان ) ، صرف نظر از اینکه تابلو صنعتی باشد یا تابلو برق مسکونی ، مستقیما به نوع متریال مورد استفاده برای محفظه محافظی که تجهیزات الکتریکی در آن قرار می گیرد بستگی دارد. تابلوهای برق صنعتی و مسکونی معمولا در دو نوع کلی فلزی و پلاستیکی ساخته می شوند و خود تابلوهای فلزی نیز می توانند آهنی یا فولادی می باشند.

تابلو برق چه به صورت روکار نصب شود و چه ساخته شده، ابعاد، مساحت و حجم آن که بر اساس نیاز ساختمان محاسبه می شود، در هزینه طراحی و ساخت تابلو برق ساده نقش دارد. به عنوان مثال، تابلو برق خانگی معمولا برای قرار دادن تجهیزات الکتریکی سه فاز استفاده می شود، در حالی که تابلوهای صنعتی برای تجهیزات قوی تر و پیچیده تر استفاده می شوند.برای اطلاع از قیمت تابلو برق صنعتی سه فاز می توانید با مجموعه پدیده الکتریک تماس بگیرید.

بنابراین با توجه به توضیحات قبلی می توان نتیجه گرفت که قیمت نصب تابلو برق اصفهان به عوامل مختلفی از جمله نوع کاربری و محل نصب، نوع کلیدها و فیوزها و ترانسفورماتورهای استفاده شده در تابلو، تجهیزات و اتصالات مورد نیاز در آن، بستگی دارد. 

اجرت خدمات برق صنعتی (لیست قیمت مونتاژ تابلو برق)

در ادامه می توانید لیست قیمت اجرت خدمات برق صنعتی ( اجرت مونتاژ تابلو برق ) ، قیمت کابل کشی برق صنعتی ( اجرت کابل کشی صنعتی ) ، سیم کشی تابلو برق و اجرت سینی کشی برق را مشاهده کنید . همچنین می توانید برای اطلاع از دستمزد مونتاژ تابلو برق صنعتی و، اجرت برقکاری ۱۴۰۲ اصفهان و هزینه نصب تابلو برق سه فاز با شماره های درج شده تماس بگیرید.

ردیفشرحواحددستمزد فعالیت (ریال)
1اجرت کابل کشی مقطع 16*2 و 16*3 میلیمتر مربع متر65,000
2اجرت کابل کشی مقطع 16*4 و 16*5 میلیمتر مربعمتر70,000
3اجرت کابل کشی مقطع 25*2 و 25*3 میلیمتر مربع متر70,000
4اجرت کابل کشی مقطع 25*4 و 25*5 میلیمتر مربع متر78,000
5اجرت کابل کشی مقطع 35*3 و35*4 و 35*5 میلیمتر مربع متر90,000
6اجرت کابل کشی مقطع 50*3 و 25+50*3 میلیمتر مربع متر105,000
7اجرت کابل کشی مقطع 70*3 و 35+70*3 میلیمتر مربع متر120,000
8اجرت کابل کشی مقطع 95*3 و 50+95*3 میلیمتر مربع متر150,000
9اجرت کابل کشی مقطع 120*3 و 70+120*3 میلیمتر مربع متر175,000
10اجرت کابل کشی مقطع 150*3 و 70+150*3 میلیمتر مربع متر210,000
11اجرت کابل کشی مقطع 185*3 و 95+185*3 میلیمتر مربع متر235,000
12اجرت کابل کشی مقطع 240*3 و 120+240*3 میلیمتر مربع متر270,000
13اجرت سیم کشی مقطع 16 میلیمتر مربع متر26,000
14اجرت سیم کشی مقطع 25 میلیمتر مربع متر30,000
15اجرت سیم کشی مقطع 35 میلیمتر مربع متر33,000
16اجرت سیم کشی مقطع 50 میلیمتر مربع متر38,000
17اجرت سیم کشی مقطع 70 میلیمتر مربع متر 42,000
18اجرت سیم کشی مقطع 95 میلیمتر مربع متر 55,000
19اجرت سیم کشی مقطع 120 میلیمتر مربع متر68,000
20اجرت سیم کشی مقطع 150 میلیمتر مربع متر 85,000
21اجرت سیم کشی مقطع 185 میلیمتر مربع متر100,000
22اجرت سیم کشی مقطع 240 میلیمتر مربع متر 126,000
23اجرت سیم کشی مقطع 300 میلیمتر مربع متر160,000
24اجرت سیم کشی مقطع 400 میلیمتر مربع متر210,000
25اجرت سیم کشی مقطع 500 میلیمتر مربع متر250,000
26اجرت نصب لوله فلکسیبل سایز 9 و 13 متر72,000
27اجرت نصب لوله فلکسیبل سایز 16 و 21 و 25 متر81,000
28اجرت نصب لوله فلکسیبل سایز 29 و 36 متر87,000
29اجرت نصب لوله فلکسیبل سایز 42 به بالا متر100,000
ردیفشرحواحددستمزد فعالیت (ریال)
30اجرت لوله کشی روکار با لوله فولادی گالوانیزه 13/5 متر170,000
31اجرت لوله کشی روکار با لوله فولادی گالوانیزه 16 متر180,000
32اجرت لوله کشی روکار با لوله فولادی گالوانیزه 21 متر200,000
33اجرت لوله کشی روکار با لوله فولادی گالوانیزه 29 متر260,000
34اجرت لوله کشی روکار با لوله فولادی گالوانیزه 36 متر320,000
35اجرت لوله کشی روکار با لوله فولادی گالوانیزه 42 متر360,000
36نصب گلند بر روی موتورها و سینی کابل ها از سایز 9 تا 21 عدد60,000
37نصب گلند بر روی موتورها و سینی کابل ها از سایز 25 به بالا عدد90,000
38سربندی موتور تک فاز تا 1/5 کیلو وات دستگاه400,000
39سربندی موتور تک فاز2/2 تا 5/5 کیلو وات دستگاه500,000
40سربندی موتور سه فاز تا 5/5 کیلو وات تک ضرب دستگاه700,000
41سربندی موتور سه فاز تا 15 کیلو وات تک ضرب دستگاه800,000
42سربندی موتور سه فاز7/5 تا 15 کیلو وات دو ضرب دستگاه1,050,000
43سربندی موتور سه فاز 22 تا 55 کیلو وات دو ضرب دستگاه1,300,000
44سربندی موتور سه فاز 75 تا 160 کیلو وات دو ضرب دستگاه1,650,000
45سربندی موتور سه فاز بالاتر از 160 کیلو وات دستگاه2,100,000
46اجرت نصب سینی یا لدر عرض 5 و 10 سانتی متر متر 150,000
47اجرت نصب سینی یا لدر عرض 15 و 20 سانتی متر متر 210,000
48اجرت نصب سینی یا لدر عرض 25 و 30 سانتی متر متر 270,000
49اجرت نصب سینی یا لدر عرض 50 سانتی متر متر360,000
50اجرت نصب سینی یا لدر عرض 60 سانتی متر متر 450,000
51اجرت نصب ساپورت 10 و 15 و 20 و 25 و 30 سانتی متر بدون جوشکاری عدد 280,000
52اجرت نصب ساپورت 40 و 50 و 60 سانتی متر بدون جوشکاری عدد300,000
53اجرت نصب زانو 10 و 15 و 20 و 25 و 30 عدد150,000
54اجرت نصب زانو 40 و 50 و 60 عدد230,000
55اجرت نصب سه راهی 10 و 15 و 20 و 25 و 30 عدد230,000
56اجرت نصب سه راهی 40 و 50 و 60 عدد300,000
57اجرت نصب چهار راهی 10 و 15 و 20 و 25 و 30 عدد300,000
58اجرت نصب چهر راهی 40 و 50 و 60 عدد380,000
59اجرت نصب یو چنل از 10 سانتی متر تا 1 متر عدد300,000
ردیفشرحواحددستمزد فعالیت (ریال)
60اجرت نصب راد سقفی عدد230,000
61اجرت پرس کابلشو و موف تا 16 همراه با روکش حرارتی عدد50,000
62اجرت پرس کابلشو و موف 25 و 35 همراه با روکش حرارتی عدد80,000
63اجرت پرس کابلشو و موف 50 و 70 همراه با روکش حرارتی عدد260,000
64اجرت پرس کابلشو و موف 95 و 120 همراه با روکش حرارتی عدد380,000
65اجرت پرس کابلشو و موف 150 تا 185 همراه با روکش حرارتی عدد420,000
66اجرت پرس کابلشو و موف 240 تا 300 همراه با روکش حرارتی عدد550,000
67اجرت پرس کابلشو و موف 400 تا 500 همراه با روکش حرارتی عدد600,000
اسکلت تابلو برق مصارف عمومی
بدنه و اسکلت تابلو برق

مشخصات فنی وسایل و تجهیزات جهت طراحی تابلو برق اصفهان :

 1 – قطعات و تجهیزات داخل تابلو برق در اصفهان  :

اجزای تابلو برق صنعتی مشاعات اصولاً ریل ، قفل ریل، ترمینال، داکت، پایه زاویه دار نگهدارنده ریل، چراغ سیگنال ، کلید MCB  ، کلید MCCB  ، کلید RCD ، کنتاکتور،   شستی استاپ و استارت یا کلید فرمان ، ایمر، شینه نول، شینه ارت ، نوارفرم ، وایرشو ، سرسیم ، کابلشو و … میباشد .

 2 – ریل نصب تجهیزات تابلو برق اصفهان  : 

استفاده از ریل ها باعث میگردد که نصب و تعویض قطعات و تجهیزات درون تابلو برق صنعتی به آسانی و راحتی انجام شود و موجب آرایش و نظم در چیدمان لوازم درون تابلو میگردد . ریل ها در اندازه های مختلف ساخته و عرضه میشوند.

 3 – ترمینال تابلو برق مصارف عمومی

نمونه ترمینال تابلو برق
ترمینال تابلو برق
عکس ترمینال تابلو برق

 4 – ساپورت زاویه دار نگهدارنده ریل ترمینال :

به منظور سهولت اتصال سیم به ترمینال ها باید دو سر ریل ترمینال ها روی پایه یا ساپورت زاویه دار نگهدارنده ریل نصب گردد با این کار فاصل های بین ریل و ورق تابلو حاصل میگردد . در نتیجه نصاب میتواند سیم را به ترمینال به راحتی متصل نماید .

5 – داکت تابلو برق مصارف عمومی

داکت تابلو برق خانگی
داکت
داکت تابلو برق
 

سایز سیم رابط در تابلو mm سایز فیوز  (آمپر)
2.5 10
4 16
6 20
6 25
10 32
10 40
10 50

 

6 – سطح مقطع سیم های رابط بین تجهیزات تابلو برق اصفهان :

با توجه به حجم و دسته بندی سیم های رابط بین تجهیزات داخلی تابلو از کلید تا ترمینال و با در نظر گرفتن تأثیر حرارتی متقابل ناشی از جریان عبوری برق، ضروری است که سطح مقطع سیم کشی داخل تابلو به لحاظ ایمنی بیشتر بر اساس آمپر مصرفی مطابق جدول زیر اجرا گردد .

 7 – سر سیم یا وایر شو : 

جهت اتصال مطمئن و سریع سیم به ترمینال، اول باید از سر سیم یا وایرشو روکشدار مناسب استفاده شود. سپس مستقیماً بدون هیچ گونه چرخشی به ترمینال متصل و محکم گردد. ترمینال ها به ترتیب فاز، نول و ارت باید نصب شود و ترجیحآ با رنگ عایق سیم فاز ، نول و ارت متناسب و هماهنگ باشد.

 

 

 

 8 – کابلشو :

به منظور اتصال الکتریکی کابل و سیم به شینه یا سایر محل های اتصال مورد نیاز با توجه به سطح مقطع آن ها به ترتیب باید از کابلشو یا وایرشو و ترمینال استفاده گردد .

 9 – نوار فرم :

به منظور آرایش و دسته بندی سیم های درون تابلو مانند سیم های لامپ سیگنال یا مدارهای کنترلی از نوار فرم استفاده گردد .

سیم جمع کن ماکارانی

10 – کلید خودکارمینیاتوری یا MCB

11 – کلید اتوماتیک کمپکت یا MCCB

12 – کلید نشت جریان یا RCD

13 – کنتاکتور :

کلید مغناطیسی یا کنتاکتور برای قطع و وصل، کنترل و فرمان مدار استفاده میگردد. چنانچه این کلید به همراه رله حرارتی به کار گرفته شده باشد میتوان از آن به عنوان وسیله حفاظتی در برابر اضافه بار نیز استفاده کرد.
مشخصات فنی این کلید از جمله نوع کنتاکتور، جریان نامی، قدرت قطع، ولتاژ کار نامی، ولتاژ تغذیه نامی، ولتاژ عایقی نامی باید مطابق نقشه مصوب تأسیسات باشد. طراحان تأسیسات بایستی مشخصات مورد نیاز مذکور را در نقشه درج نمایند.

14 – شینه ها :

شینه یک رسانا است که برحسب نیاز میتوان تعدادی هادی چند مدار الکتریکی به طور جداگانه بوسیله کابلشو یا وایرشو به آن وصل نمود.

15 – لامپ سیگنال تابلویی :

برای نشان دادن وجود برق در تابلو برق اصفهان از سه لامپ سیگنال برای سه فاز در سه رنگ استفاده میشود .

انواع پنل در تابلو برق

پنل HT

به طور کلی برای تامین برق دستگاه های الکتریکی مختلف و برد توزیع استفاده می شود. پانل های HT برای هر دو کاربرد در فضای باز و داخلی نصب می شوند که بیشتر در هر پست برای کنترل جریان برق استفاده می شود.

ساخت تابلو برق صنعتی

پانل مرکز کنترل برق PCC

به طور مستقیم از ترانسفورماتور تغذیه می شود و برای کنترل منبع تغذیه در صنایع بزرگ و همچنین واحدهای تجاری استفاده می شود. برق تامین شده در ماشین آلات سنگین، تجهیزات، ترانسفورماتور با توجه به نیاز بار الکتریکی با استفاده از این پانل های PCC کنترل می شود. در هر صنعتی مانند مواد شیمیایی، پلاستیک، کاغذ، برق، نفت و گاز طبیعی، لبنیات استفاده می شود. وظیفه اصلی پانل حفاظت و کنترل توزیع برق برای صنایع بزرگ تولیدی است.

مونتاژ تابلو برق

پنل LT اصلی

اینها به عنوان تابلوهای ولتاژ پایین برای دریافت برق از ژنراتور یا ترانسفورماتور و توزیع برق به وسایل برقی مختلف و برد توزیع استفاده می شوند. پانل LT برای عملکرد در ولتاژ پایین تا 430 ولت با سطح عایق پایین طراحی شده است.

ساخت تابلو برق

پنل MCC

این پانل ها مجموعه ای از استارت ها، قطع کننده های مدار، فیوزها، رله و درایو فرکانس متغیر برای کنترل موتورها از محل مرکزی هستند. این تابلو شامل چندین بخش محصور شده با یک فیدر برق مشترک و هر بخش حاوی مدارات ترکیبی است که به نوبه خود شامل استارت موتور، فیوز یا قطع کننده مدار و قطع برق است. مرکز کنترل موتور همچنین شامل دکمه فشاری، نشانگر، درایو فرکانس متغیر، کنترل کننده منطقی و استارت و تجهیزات اندازه گیری است. این پانل ها در ساختمان های تجاری بزرگ، صنایع و جاهایی که درایوهای متعددی وجود دارد که باید از یک مکان مرکزی کنترل شوند، مانند اتاق کنترل یا اتاق برق استفاده می شود.

شماتیک تابلو برق

اصول طراحی تابلوی کنترل الکتریکی

طراحی پنل کنترل :

اصول طراحی پنل کنترل ساده است. هزینه همیشه مهم است، اما ظاهر جذاب، کنترل‌های ساده اپراتور و عملکرد قابل اعتماد نیز مهم است. طراحی های ساده پانل هزینه کمتری برای تولید دارند و کارکرد و نگهداری آسان تر است.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


اغلب فکر می‌کنید وقتی شروع به کار می‌کنید دقیقاً می‌دانید چه می‌خواهید و وقتی کارتان تمام شد متوجه می‌شوید که چیز متفاوتی می‌خواهید.

هنگامی که برای اولین بار الزامات طراحی خود را روی کاغذ قرار می دهید، به نظر سازماندهی نشده اند. آن طبیعی است. هیچکس با یک طرح اولیه همه چیز را درست نمی کند. طراحی یک فرآیند است و درست کردن آن زمان می برد.

الزامات خود را بازنویسی کنید تا زمانی که به درستی سازماندهی و شفاف شوند. آنچه را که می خواهید بفهمید، آن را با زبان واضح یادداشت کنید، سپس به طراحی سخت افزار واقعی ادامه دهید.

1 – طراحی تابلو برق صنعتی را شروع کنید

طراحی خوب پانل کنترل شامل الزامات فیزیکی و الکتریکی است. فرآیند طراحی را کوتاه و حذف نکنید و نقشه های شماتیک را بدون ایجاد نقشه های طرح بندی فیزیکی و محیطی تولید نکنید. طراحی خوب پانل کنترل شامل نقشه های طرح بندی فیزیکی دقیق و نقشه های شماتیک است. این امر مشکلات و تأخیر های تحویل را به دلیل مشکلات طرح فیزیکی حل نشده کشف شده در طول تولید یا آزمایش، به حداقل می رساند.

NEC به شعاع خمشی برای اتصالات برق ورودی و خروجی نیاز دارد تا مطمئن شود برقکار نصب کننده فضای کافی برای برقراری اتصالات برق خود دارد.UL برای اطمینان از فضای کافی برای تهویه، به مجوز توصیه شده سازنده برای دستگاه های تولید گرما (کنترل کننده های منطقی قابل برنامه ریزی، درایوهای فرکانس متغیر و غیره) نیاز دارد.

2 – مدارهای قدرت را تجزیه و تحلیل کنید !

هر مدار برق را شناسایی کنید و اندازه سیم مورد نیاز و حفاظت مدار را تعیین کنید. اندازه سیم مناسب تضمین می کند که مدار بتواند جریان بار مورد نیاز را ارائه دهد. حفاظت مدار مناسب تضمین می‌کند که سیم‌کشی بیش از حد گرم نمی‌شود و باعث آتش‌سوزی نمی‌شود. اندازه سیم برق را بر اساس جریان بار انتخاب کنید. حفاظت مدار برق را بر اساس اندازه سیم انتخاب کنید.سپس بهترین نوع مولفه قدرت را برای استفاده بر اساس عملکرد تعیین کنید و اندازه مناسب را بر اساس ولتاژ و جریان بار انتخاب کنید. نوع مناسب آن را گارانتی می کند که مطابق عملکرد دلخواه عمل می کند و اندازه مناسب تضمین می کند که به طور قابل اعتماد بار را تحمل می کند.

3 – از بهترین نوع کنترل برای مونتاژ تابلو برق اصفهان استفاده کنید !

همیشه با اجزای کنترلی ساده (رله ها، تایمرها و غیره) شروع کنید، وقتی کار ساده انجام نشد، از چیزی با عملکرد بیشتر مانند رله هوشمند قابل برنامه ریزی یا کنترل کننده منطقی قابل برنامه ریزی (PLC) استفاده کنید. پی ال سی ها به طور قابل توجهی عملکرد بیشتری را ارائه می دهند، اما به یک کامپیوتر و نرم افزار برنامه نویسی و شخصی نیز نیاز دارند که بداند چگونه عملکرد مورد نظر را برنامه ریزی کند. برخی از طراحان کنترل پنل با یک کنترل کننده منطقی قابل برنامه ریزی (PLC) شروع می کنند. گاهی اوقات یک PLC راه حلی است، اما همیشه باید از ساده ترین نوع کنترل متناسب با برنامه کاربردی استفاده کنید.

4 – از بهترین نوع تجهیزات اپراتوری استفاده کنید

همیشه با دستگاه‌های اپراتور ساده (دکمه‌های فشاری، چراغ‌های پیلوت، مترهای پنل دیجیتال و غیره) شروع کنید. برای ظاهری شیک، لمینت درب Color Graphic را اضافه کنید. وقتی کار ساده انجام نمی شود، از یک صفحه نمایش لمسی رنگی به عنوان (HMI) استفاده کنید. این کار به طور قابل توجهی عملکرد بیشتری را ارائه می دهد، اما همچنین به یک کامپیوتر و نرم افزار برنامه نویسی و شخصی نیاز دارد که بداند چگونه عملکرد مورد نظر را برنامه ریزی کند. برخی از طراحان کنترل پنل با رابط (HMI) شروع می کنند. گاهی اوقات یک HMI راه حلی است، اما همیشه باید از ساده ترین نوع دستگاه اپراتور متناسب با برنامه استفاده کنید.

ساخت تابلو برق اصفهان

5 – از بهترین محصولات و برند ها برای ساخت تابلو برق در اصفهان بر اساس پروژه خود استفاده کنید !!

طراحان باتجربه کنترل پنل ، از مجموعه محصولات موجود در یک دسته محصول آگاه هستند. این به آنها امکان مقایسه و استفاده از محصولاتی را می دهد که بهترین تعادل قیمت، شکل و عملکرد را ارائه می دهند. برخی از طراحان کنترل پنل سعی می کنند از یک سازنده برای تمام اجزای یک پنل استفاده کنند. شرکت های اروپایی تمایل به انجام این کار دارند و برخی از شرکت های آمریکایی نیز این کار را انجام می دهند. گاهی اوقات دلیلی وجود دارد که این امر منطقی است، اما به طور کلی توانایی شما را برای استفاده از بهترین محصولات در کلاس های متفاوت بر اساس دسته بندی محصول محدود می کند.

برای ساخت و مونتاژ تابلو برق و مشاوره در این زمینه ، مجموعه پدیده الکتریک آماده خدمت رسانی به شما دوستان و همکاران گرامی میباشد .

تلفن تماس : ۰۹۱۳۳۸۹۴۳۸۸ / ۰۹۲۲۱۹۹۳۷۲۶